• Marloes en Maarten

   

  locatie: Kasteel Ruurlo

  “Wij hebben het eerste gesprek bij ons thuis ervaren als zeer prettig. Het voelde vertrouwd, je betrok de kinderen ook goed bij het gesprek en je was geïnteresseerd.
  Wij kijken terug op een mooie ceremonie. Deze was kort en bondig, er zat ook humor in en de dingen werden benoemd zoals wij zijn.
  Onze quote is the best things in life are not things, they are moments!
  Nogmaals bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige ceremonie.”
  Marloes en Maarten
 • Mariska en Tim

  locatie: Dorpskerk Zoeterwoude

  “Wat een fantastische ceremonie was het gisteren, we hebben onwijs genoten! Fijn dat je onze gemeenteambtenaar wilde zijn, we waren er erg blij mee!”

  Tim en Mariska

   

  Mariska en Tim

 • Yil en Irene

   

  locatie: Boerderij ’t Geertje

  “We hebben een mooie dag gead en een leuk feest! Nogmaals heel erg bedankt voor de ceremonie. Het was kort en krachtig, wat precies bij ons past!”

 • Bea en Willem

  locatie: de Paalkoepel Groningen

  “Wij hebben het contact met jou vanaf dag 1 als heel fijn ervaren, het klikte al via Teams (Coronatijd). Ook al zijn we in ons leven best verschillend, wij leven o.a. in Groningen en jij in Leiden. Maar we weten beide waar het leven en genieten voor staat. Wij hadden dan ook niet heel lang bedenktijd nodig om voor jou te kiezen. Het hele traject daarna was helder, overzichtelijker met hier en daar nog belangrijke tips and tricks!
  De trouwdag zelf was geweldig, alles zat mee.  Onze lieve familie en vrienden waren aanwezig, een waanzinnige locatie aan het water in Groningen, het prachtige weer en onze Babs Koen Brakenhoff! Onze getuigen waren ook dolenthousiast over jou. Dat enthousiasme bracht je ook over op de ceremonie. De ceremonie aan het water was heel puur. Een persoonlijke touch door onze getuigen bij de ceremonie te betrekken was zo mooi samen met de prachtige speech van jou. En wat fijn dat er ook ruimte was voor een traan maar zeker ook voor een lach!
  Wij kijken terug op een waanzinnige mooie en liefdevolle dag en zijn blij dat jij onze Babs was op onze dag!”
  Huwelijksvoltrekking van Bea en Willem
   

  Bea en Willem

 • Lars en Diana

   

  locatie: gemeentehuis Zoeterwoude

  “Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij meteen een klik. Koen is heel betrokken, oprecht en empathisch. Koen houdt rekening met je wensen en zorgt dat je een onvergetelijke dag gaat ervaren. Mede dankzij Koen hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad waar wij met veel plezier aan terugdenken.”

  Lars en Diana